***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Избраха Путин за „неудачник на годината“. Хлопна вратата на Шенген пред България


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 8 декември   

 

„ Политико “ разгласява ранглиста на 28-те най-влиятелни персони в Европа. Украинският президент Володимир Зеленски оглави листата, а съветският му сътрудник Владимир Путин беше разгласен за „ несретник на годината “.

В една от последните публикации на портала се споделя: " Вижте единствено по какъв начин европейските водачи тичат към Киев, с цел да се снимат с тържествения 44-годишен мъж, облечен в емблематичната си маслиненозелена тениска. Застанали до него, политиците се стремят да бъдат видени. Зеленски е убедил останалата част от Европа, че бъдещето й е обвързвано с Украйна - нещо, в което малко на брой имаха вяра до нахлуването на Русия през февруари “.

Има място и за Владимир Путин, само че единствено в ролята на „ несретник на годината ". Мечтата му за „ велика Русия " надали ще се сбъдне, написа изданието.

***

„ Стопанинът на Кремъл съгласно някои данни е почнал да прекарва повече време в бункери. Още повече, той евентуално е решил да скрие подземен в нощта на 31 декември 2022 година против 1 януари 2023 година ", добави изданието.

„ Владимир Путин най-вероятно си е трансформирал проектите за посрещането на Новата година. Той, както се твърди в изявления в обществени мрежи, ще означи празника в бункер, ситуиран в планинския масив Урал ", уточни още медията от Киев.

***

„ От няколко месеца тече младежка свалка на водача на ГЕРБ Бойко Борисов към парламентарната група на „ Демократична България ", само че няма да се подадем на нея “.  

Това съобщи депутатът от „ Демократична България " Владислав Панев пред bTV.

***

***

Вратата хлопна…

***

Близките на Милен Цветков ще апелират присъдата и ще упорстват за по-високо наказване по отношение на Кристиан Николов от наложените му 9 години затвор.  Той е съзнавал закононарушението, което ще направи, което единствено по себе си значи, че е съзнателно.

***

***

Кристиан Кръстев напуща поста заместник-кмет по превоза по персонални аргументи, заяви самият той пред Българска телеграфна агенция.

Днес той е подал молбата си за освобождение „ по взаимно единодушие " пред кмета на София Йорданка Фандъкова.

***

ВИДЕО

***

Стрийминг платформата Netflix пусна документалния филм за херцозите на Съсекс Хари и Меган, оповестиха Агенция Франс Прес и Ройтерс. 

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР